Proiectare PSI

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul securitatii la incendiu, compania ofera servicii integrate de proiectare.
Asiguram integrare in BMS (building management system) a instalatiilor speciale in domeniul securitatii la incendiu (stingere incendii, detectare, semnalizare si alarmare la incendiu etc).

Lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor sunt efectuate numai de catre personal care detine certificat de competenta profesionala in acest sens, respectiv pentru ocupatia Proiectant sisteme de securitate – cod COR 215119, cu competente specifice domeniului de autorizare.
La nivelul societatii exista personal care detine certificate de competenta profesionala, astfel incat cumulat, acopera, la nivelul suplimentului descriptiv, toate unitatile de competenta specifice. La efectuarea lucrarilor de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor se vor respecta prevederile legislaţiei, normativelor, reglementarilor tehnice si standardelor in vigoare precum si specificatiile tehnice ale echipamentelor utilizate.

Accesati sectiunea CONTACT pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o intalnire in vederea colaborarii.

  Sună
  Cere Ofertă