Grup pompare sprinklere

Grup pompare sprinklere
Grup pompare

Aceste unităţi sunt potrivite pentru alimentarea cu apă şi creşterea presiunii în sistemele automate de sprinklere, hidranţi de incendiu sau furtunuri de incendiuAceste unităţi de alimentare cu apă pentru sistemele de stingere a incendiilor sunt construite în conformitate cu standardul EN 12845. Sunt alcătuite din 1 – 3 pompe de bază orizontale (EN 733), cuplate împreună printr-o articulaţie elastică cu capac comun asociat. Pompele au motor electric/diesel şi pompă pilot.

Grupuri de pompare pentru alimentarea de stins incendiu cu sprinklere sunt construite conform Normativului European privind sistemele de stingere a incendiilor cu sprinklere EN 12845.

Sunt echipamente complete compuse din 1,2 sau 3 electropompe principale, o electropompa de rezerva si o electropompa pilot pentru mentinerea presiunii constante in “stand-by” in instalatia de alimentare cu apa a sistemelor de sprinklere.

Asigura pornirea automata in cascada a electropompelor in functie de cerinta de apa data de numarul sprinklerelor activate .Oprirea electropompelor se poate face doar manual,conform Normativului EN 12845.

Debite cuprinse intre 50 si 1000 mc/ora;presiuni de lucru cuprinse intre 5 si 14 de bari.

Grup pompare Grundfos
  Sună
  Cere Ofertă