Executie

Experienta de peste 20 de ani in domeniu isi spune cuvantul, fie ca e vorba despre un proiect mic sau mare. Avem o echipa bine pregatita pentru executie lucrari la cele mai inalte standarde. Va stam la dispozitie indiferent de anvergura proiectului dvs.

Lucrarile de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera sunt efectuate numai de catre personal care detine certificat de competenta profesionala in acest sens, respectiv pentru ocupatia Tehnician pentru sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor, Cod COR 742106. CNSIPC La nivelul societatii exista personal care detine certificate de competenta profesionala, astfel incit cumulat, acopera, la nivelul suplimentului descriptiv, toate unitatile de competenta specifice. La efectuarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera se vor respecta prevederile legislatiei, normativelor, reglementarilor tehnice si standardelor in vigoare precum si specificatiile tehnice ale echipamentelor utilizate.

Accesati sectiunea CONTACT pentru mai multe detalii, pentru ofertare sau pentru a stabili o intalnire in vederea colaborarii.

  Sună
  Cere Ofertă