Galerie

Racord flexibil conectare cap sprinklere 1/2″ cu capul in jos. Acest tip de racord se foloseste in spatiile unde exista tavan falas (gips-carton sau casetat) pentru o fixare optima si o aliniere estetica de precizie si contine tije de fixare in structura metalica a tavanului. Presiunea maxima la care poate lucra este de pana la 14 bar.
Exemplificare tipuri de instalatie sprinklere.
Exemplificare tipuri de instalatie sprinklere. Alegerea tipului de instalatie de stingere a incendiului, a substantei de stingere utilizata si valorile intensitatilor de stingere, protectie si racire, trebuie sa corespunda naturii produselor combustibile din spatiul protejat, conditiilor specifice concrete ale incintei respective, importantei si valorii produselor protejate, tipului de constructie etc. Producatorii instalatiilor de stingere a incendiilor si, dupa caz, furnizorii acestora, precum si proiectantii si executantii instalatiilor de stingere, raspund – potrivit competentelor legale ce le revin – de calitatea lucrarilor executate si de asigurarea conditiilor de siguranta a utilizatorilor, precum si de eficienta stingerii incendiilor in spatiile protejate.
sprinkler incendiu
Un SPRINKLER este un dispozitiv sensibil la caldura conceput sa reactioneze la o temperatura prestabilita, prin eliberarea automata a unui flux de apa, imprastiindu-l uniform la nivelul solului. Orice tip de sprinkler este destinat echiparii instalatiilor fixe automate de stins incendii, avand rolul de a detecta focarul de incendiu. Rolul unui sprinkler este de a da alarma si de a stinge sau acoperi acest focar pentru ca stingerea lui sa se poata realiza cu ajutorul mijloacelor de protectie ale cladirii sau de catre pompieri, limitand astfel pierderile materiale.Aceste sprinklere sunt executate in conformitate cu directivele si standardele comunitatii europene: 89/106/CEE– EN 12259-1
Exemplificare grup de pompare. Grupurile de pompare sunt destinate locatiilor unde reteaua de alimentare cu apa locala nu este in apropierea obiectivului vizat sau nu asigura presiune / debit minim necesar. In imagine aveti exemplificat un grup de pompare format din pompa activa si pompa rezerva.
Hidrant suprateran – dispozitiv instalat la o conducta de apa principala care permite racordarea echipamentului de interventie al pompierilor şi obtinerea alimentarii continue cu apa. Debitul specific al unui hidrant exterior pentru incendiu se considera de 5 l/s. In lipsa unor masuratori asupra variatiei debitului hidrantilor de incendiu exterior fara furtun, acesta poate fi stabilit in funcţie de presiunea din reteaua de alimentare cu apa .
Hidrant interior manual pentru incendiu – instalatie de lupta impotriva incendiului care cuprinde un tambur cu alimentare axiala cu apa, un robinet de inchidere/deschidere manual adiacent tamburului, un furtun semirig. In alegerea tipului de hidrant adecvat, proiectantii trebuie sa tina seama de riscurile specifice procesului tehnologic, de caracteristicile constructiei, de riscurile datorate substantelor si materialelor folosite.

  Sună
  Cere Ofertă